Sinds 1867 heeft Geurts-Janssen zich ontwikkeld van een lokale handelsonderneming van de echtelieden Geurts – Janssen, naar een toonaangevende internationale groothandelsgroep in constructie- en wapeningsstaal, non-ferro en technische producten. B.A. Geurts-Janssen B.V. te Venlo kenmerkt zich anno 2018 nog steeds als familiaal bedrijf, thans in de vijfde generatie van de familie van oprichter Bernard Geurts, werkend in een sfeer waarin mensen bewust willen samenwerken en respectvol duurzame relaties ontwikkelen om daarop in elkaars belang samen te bouwen aan onze gezamenlijke toekomst. Ons met trots uitgedragen motto’ ’sinds 1867’’ weerspiegelt die cultuur van continuïteit.
Drone_fotografie_65-klein.jpg

Drone_fotografie_03_klein.jpg

Vanuit Venlo belevert Geurts-Janssen haar klanten in Zuid- en Oost-Nederland alsmede een essentieel deel van België. Een veelzijdig assortiment van negen productgroepen van lange staalproducten, platen, buizen, kokers, bouw- en betonstaal tot lood, zink, roosters en traptreden alsmede bevestigingsmaterialen en ijzerwaren maken passende productmarkt combinaties mogelijk. Onze klanten bieden we zodoende bestelgemak op één bekend adres met een bewezen historie van 150 jaren tijd. Klanten worden snel en voordelig beleverd doordat Geurts-Janssen op grote schaal bij Europese fabrieken inkoopt, zelf voorraad houdt en de door klanten nodig geachte bewerkingen op haar eigen locatie in Venlo uitvoert. Hiertoe beschikt Geurts-Janssen B.V. aan de Tjalkkade over een bedrijfsterrein van ongeveer 36.000 m2 .


Dankzij de eigen haven en per 2017 zes (!) staalhallen met een vrije overspanning tot 33 meter is Geurts-Janssen een van de weinige onafhankelijke groothandelaren in de Benelux die balkstaal met een lengte op deze grote schaal voorradig heeft en naast constructiestaal ook wapeningstaal, buizen, kokers, platen en een veelheid andere producten op voorraad houdt. De gewenste zaag- straal- en meniebewerkingen worden in Venlo uitgevoerd conform de wensen van een groeiend aantal tevreden klanten in Nederland en België. De betrouwbare eigen conserveringslijn in 1500 mm breedte en de gedegen zagerij maken tezamen met de ervaren en betrouwbare transporteurs (merendeels eigen expeditie) de gerenommeerde groothandel compleet.


image-2017-06-23_vrachtwagen_klein.jpg